ANUNȚ SELECȚIE PARTENER

 

În conformitate cu:

Instructiunea AMPOSDRU  nr. 94/2013 privind modul de inlocuire a partenerilor in cadrul proiectelor finantate prin POSDRU 2007-2013

Prevederile O.U.G. 64/2009 cu modificările și completările ulterioare  și ale Normelor metodologice de aplicare a OUG 64/2009 aprobate prin H.G. nr.218/2012, pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanței de urgenta a Guvernului nr. 64/2009 privind gestionarea financiara a instrumentelor structurale si utilizarea acestora pentru obiectivul convergență,

 

Universitatea Politehnica, cu sediul în Bucuresti, Splaiul Independenței nr. 313,  sector 6, anunță organizarea unei proceduri de selecție pentru încheierea unui Acord de Parteneriat cu entitate de drept privat, în vederea continuarii unui proiect finanțat din Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), Domeniul Major de Intervenție (DMI) 1.2, proiect POSDRU/156/1.2/G/141228.

Obiectivul general al proiectului vizeaza cresterea nivelului de educatie si formare continua a studentilor prin dezvoltarea laboratorului de cercetare – testare  aplicativa in transporturi . Obiectivul general al proiectului se adreseaza in mod direct obiectivului general al POSDRU: „Dezvoltarea capitalului uman si cresterea competitivitatii, prin corelarea educatiei si invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii si asigurarea de oportunitati sporite pentru participarea viitoare pe o piata a muncii moderna, flexibila si inclusiva”, prin promovarea unor activitati aplicative ce vin sa sprijine studentii in procesul de adaptare si acumulare cunostinte in stransa concordanta cu cerintele pietei muncii. Dezvoltarea unor aplicatii practice de laborator contribuie la dezvoltarea competentelor acumulate de studenti pe parcursul studiilor universitare, vor completa curricula teoretica universitara si vor oferi studentilor oportunitati sporite pe piata muncii inca de la finalizarea studiilor universitare. 

Pe termen lung prezentul proiect va produce efecte pozitive atat pentru mediul universitar prin cresterea adaptabilitatii si corelarii curriculei universitare cu cerintele existente pe piata muncii cat si la nivelul studentilor prin crearea unor competente practice necesare in orientarea pe piata muncii si accesarea unui loc de munca potrivit cu abilitatile si cunostintele acumulate.

 

Activitățile care vor face obiectul proiectului implementat în parteneriat sunt activități eligibile menționate în Ghidul Solicitantului – Condiții specifice, cât și activitățile transversale adica managementul proiectului, achizitiile publice si masurile specific pentru informare si publicitate pentru proiect.

 

 

 

Activitatiile proiectului sunt urmatoarele:

 

1.    Management de proiect;

2.    Achizitii;

3.    Informare si publicitate pentru proiect;

4.    Dezvoltarea si implementarea unui instrument software de validare si evaluare studenti;

5.    Dezvoltare si implementare solutie software pentru prelucrarea datelor in cadrul laboratorului de cercetare - testare;

6.    Perfectionarea administratorilor si sustinerea examenelor de certificare;

7.    Sustinerea cursurilor de instruire practica pentru studenti si masteranzi;

 

Partenerul va participa preponderent la implementarea activitatii 4 si 5, precum si in activitatile orizontale de management de proiect, achizitii si informare publicitate.

 

 

Data finalizare proiect: 14 noiembrie 2015

 

 

Buget Partener ramas de cheltuit: 687.213,00 lei

 

 

Profilul partenerilor

Sunt așteptate propuneri din partea organizațiilor care respectă următoarele condiții:

 

1.   Condiții generale de eligibilitate:

·         Organizatie cu personalitate juridică din România (exclusiv Persoane Fizice Autorizate, întreprinderi individuale sau echivalent)

·         Trebuie să nu se afle în situațiile de excludere prevăzute în cadrul Regulilor generale privind eligibilitatea solicitanților din Ghidul conditii generale 2013;

 

 

 

2.   Condiții specifice

o    Anul 2010

§  Număr mediu de angajați: minim 18

§  Cifra de afaceri: minim de 1.624.336 lei

§  Profitul net al exercițiului financiar (conform bilanț): minim 23.391 lei

§  Pierderea netă a exercițiului financiar (conform bilanț): NA

o    Anul 2011

§  Număr mediu de angajați: minim 24

§  Cifra de afaceri: minim 5.905.992  lei

§  Profitul net al exercițiului financiar (conform bilanț): minim 24.651 lei

§  Pierderea netă a exercițiului financiar (conform bilanț) NA

o    Anul 2012

§  Număr mediu de angajați: minim 34

§  Cifra de afaceri: minim 22.541.571 lei

§  Profitul net al exercițiului financiar (conform bilanț): minim 355.401 lei

§  Pierderea netă a exercițiului financiar (conform bilanț): NA

 

 

Partenerul național  va fi implicat cel puțin în două din cele trei aspecte prezentate mai jos:

1.  Implementarea proiectului

2.  Furnizare de expertiză, resurse umane și materiale

3.  Finanțarea proiectului

 

Organizatiile interesate să participe la selecție vor depune Fișa Partenerului completată și Scrisoarea de intenție, cu mențiunea: “Pentru selecția de parteneri proiect POSDRU/156/1.2/G/141228” la sediul Universitatii Politehnica din Bucuresti, cu sediul in Splaiul Independenței nr. 313, sector 6, Bucuresti până la data de 12 ianuarie 2015.

Propunerile de parteneriat eligibile vor fi analizate si selectate de catre comisia de evaluare numita in acest sens de catre managementul universitatii. Partenerul selectat va fi contactat direct, la datele de contact furnizate în fișa partenerului. Rezultatul selectiei va fi publicat pe site-ul Universitatii Politehnica din Bucuresti.

 

 

Descarcare documente:

scrisoare-intentie

fisa-descriere-parteneri