Noutăți și anunțuri

Puteți vedea urmări pe această pagină ultimele anunțuri ale departamentului

25mar

Harman Automotive Romania 2024

Many thanks to Harman Automotive Romania for the successful course and practical demonstration of the eCall system! The presentation was held for STT and ITS masterate students in Transports Faculty.

27feb

Alegeri pentru structurile de conducere la Departamentul Telecomenzi și Electronică în Transporturi

În conformitate cu 1. Regulamentul privind organizarea și desfășurarea alegerilor în UNST Politehnica Bucuresti în cadrul Circumscripției electorale a Departamentului Telecomenzi și Electronică în Transporturi se organizează ședința de alegeri în data de 27 februarie 2024, orele 14 în sala JF105. 2. Dosarele de candidatură se pot depune la secretariatul departamentului, JE110, zilnic între orele 10-16, până la data de 21 februarie 2024, ora 16.

26iun

Concurs Asistent universitar nr.26

În conformitate cu prevederile Metodologie privind ocuparea posturilor didactice si de cercetare vacante ale departamentului Telecomenzi și Electronică în Transporturi, proba se va desfășura la data de 26 iunie 2023 (Programarea probelor de concurs), componența comisiei fiind specificată în COMISII DE CONCURS pentru POSTURI DIDACTICE ȘI DE CERCETARE pe PERIOADĂ NEDETERMINATĂ.

26iun

Concurs Post conferențiar nr.6

În conformitate cu prevederile Metodologie privind ocuparea posturilor didactice si de cercetare vacante ale departamentului Telecomenzi și Electronică în Transporturi, proba se va desfășura la data de 26 iunie 2023 (Programarea probelor de concurs), conform tematicii, componența comisiei fiind specificată în COMISII DE CONCURS pentru POSTURI DIDACTICE ȘI DE CERCETARE pe PERIOADĂ NEDETERMINATĂ.

30aug

Acordarea gradațiilor de merit

În conformitate cu prevederile Metodologiei privind Acordarea gradațiilor de merit în Universitatea Politehnica din București în anul 2022, la departamentul Telecomenzi și Electronică în Transporturi se pot depune dosarele cadrelor didactice și personalului didactic auxiliar care îndeplinesc criteriile solicitate de metodologie.

3Iulie

Admitere masterat 2021

Departamentul nostru oferă două programe de masterat unice în România: Sisteme Inteligente pentru Transporturi și Sisteme Telematice pentru Transporturi. Detalii despre modul de organizare al admiterii se găsesc pe pagina admitere.pub.ro, secțiunea Admitere Master 2021.

5Aprile

Admitere licență 2021

Ca în fiecare an, departamentul nostru oferă 95 de locuri la buget și 10 locuri cu taxă în domeniul Inginerie Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (IETTI), specializarea Telecomenzi și Electronică în Transporturi. Detalii legate de admiterea din acest an se găsesc pe pagina admitere.pub.ro, secțiunea Admitere Licență 2021.